Get Adobe Flash player

  Omgeving-ligging

  Ons kinderdagverblijf ligt midden in het centrum van Engsbergen (Tessenderlo). We vonden een rustige plek volledig in het groen naast het gemeentelijk speeltuintje en tegenover de scouts. Diest, Schaffen, Molenstede en Okselaar liggen op een boogscheut van onze crèche. We zijn gelegen in Limburg, maar vlakbij de grens met de provincies Vlaams-Brabant en Antwerpen. Er is een goede verbinding met de autosnelweg naar Brussel en Antwerpen.

  Locatie kinderdagverblijf Engsbergen kruispunt Diest, Molenstede, Zichem, Schaffen, Tessenderlo

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Graag willen we deze groene omgeving met onze kinderen delen. Kinderen kunnen dan ook in onze grote tuin op een veilige manier spelen. Er worden hun allerlei uitdagingen aangeboden. Denk maar aan: zandtafel, rijden met de fietsjes, waterspelen, speeltuigen, … Maar ook een bezoekje door de peuters aan de eigen groentetuin, is een geweldige ervaring voor hen. Zeker als ze ook zelf hun handen uit de mouwen mogen steken.

  buitenspeelgoed kinderopvang te Engsbergen Tessenderlo

  Fijn aan onze locatie is dat we naast de gemeentelijke speeltuin van Engsbergen Tessenderlo gelegen zijn. Regelmatig trekken we met de (oudste) peuters op ontdekking naar de verschillende speeltuigen. De baby’s en kleinste peuters doen het wat rustiger aan, maar ook hen willen we een verblijf in de buitenlucht niet ontzeggen.