Get Adobe Flash player

  Inschrijving

  Wanneer u zwanger bent, gaat u waarschijnlijk op zoek naar kinderopvang in de buurt. U kan een kennismakingsbezoek brengen aan onze crèche. Een afspraak hiervoor kan u persoonlijk, telefonisch of via mail maken zodat we rustig kunnen kennismaken. U krijgt dan de nodige informatie en een rondleiding in onze opvang. Samen nemen we ook het huishoudelijk regelment door.

  Enkele weken voor de eigenlijke start van de opvang wordt u door de verantwoordelijke uitgenodigd om alle laatste documenten in orde te brengen. Tijdens dit moment kunnen we ook afspreken wanneer u een mogelijkheid ziet om met uw baby of peuter langs te komen om te wennen aan de nieuwe omgeving en de begeleidsters.

  Creche park Tessenderlo

   

   

   

   

   

  Wij vragen dat uw kindje minimaal twee volledige of drie halve dagen per week naar de opvang komt zodat het kindje de kans krijgt zich hier ook vertrouwd en veilig te voelen waardoor de opvang zowel voor uw kind als voor de begeleiders veel makkelijker verloopt.

  Speciaal voor mensen uit het onderwijs hebben we een aparte vakantieregeling uitgewerkt. Immers indien u zelf thuis bent tijdens de schoolvakanties, wilt u graag uw kindje bij u. Vraag er zeker naar bij de verantwoordelijke van het kinderdagverblijf.

  Soms hebt u behoefte aan occasionele opvang. Dit is een kortstondige of tijdelijke opvang (bv. ziekenhuisopname, opleiding, ....). Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Best contacteert u dan zo snel mogelijk de verantwoordelijke van het kinderdagverblijf zodat kan gekeken worden of er nog een plaatsje is voor uw kindje.